יום שלישי, 15 בספטמבר 2015

נשיקות מאמריקה: קינוח מפנק בלי מאמץ


הגעתי לארה"ב לפני שבוע. אני יושבת על הכורסה האדומה בבית הכפרי של הדודים שלי וצופה החוצה מבעד לחלונות הגדולים המשקיפים על שביל ארוך שמסביבו ירוק עז ופרחים צהובים וורודים. לא פעם אחת חשבתי לעצמי שזה לא הגיוני לחיות בתוך כל הטוב הזה. אתה קם בבוקר ונושם אויר צח ואנשים נחמדים אליך ואף אחד לא מצפצף בכביש והכל ירוק מסביב ואורגני ואני מרגישה שמחה ושלווה כמעט כל הזמן ואיך זה יכול להיות? והאם זה אפשרי?




אבל אני מצליחה להשתלט על המחשבות הרציונליות ואני פשוט זורמת עם זה, כי אני יודעת שעוד פחות מחודש זה ייגמר ואני אחזור למחויבויות ולעבודה וללחצים ואני מזכירה לעצמי שזה בסדר להיות בסדר. אני נהנית מהדברים הקטנים שכל השנה כל כך חיכיתי שיהיה לי את הזמן לעשות אותם כמו לקרוא ספר! וללכת לאגם ולקטוף תפוחים ולעשות ארוחות ערב משפחתיות גדולות. ובעיקר אני שמחה שיש לי את הזמן לבלות במטבח ולחשוב על מתכונים חדשים ולשבת על הכורסה האדומה ופשוט לכתוב..


אגם שמפליין, ורמונט, ארה"ב.


מצרכים:
 אוכמניות
פטל
5 עוגיות מרנג (נשיקות)
שוקולד מריר
שבבי קוקוס
עלי נענע לקישוט
 
הוראות הפעלה:
  • שמים את האוכמניות בתוך קערה גדולה (אני השתמשתי בשתי חבילות של 170 גר')
  • מוסיפים חופן פטל
  • מפוררים את הנשיקות לחתיכות גסות ומוסיפים לקערה
  • מגררים על פומפייה את השוקולד (בערך 2 כפות)
  • מוסיפים שבבי קוקוס ומערבבים הכל יחד.
  • מקשטים בעלי נענע ומגישים בקערות אישיות.



XOXO